Cum să (nu) faci o curăţenie de toamnă eficientă în familie

O toamnă blajină ne îmbie la ieşiri în parc, excursii la munte ori la escapade în oraş cu prietenii. Sau la nişte şmotru?

Curatenia de toamnă poate fi cel mai emoţionant moment din ultimul timp

Curăţenia de toamnă este un lucru nu tocmai plăcut. Si nici unul dintre acele lucruri pentru care avem o tragere de inimă deosebită. Iar când ajutoarele de nădejde sunt chiar copiii noştri, avem două variante: fie treaba va merge strună, fie ne vom împotmoli şi vom amâna curăţenia pentru la anul.

(mai mult…)

Vezi mai multe

Curatenia la birou- sfaturi utile!

O firmă de curățenie poate să fie de un real ajutor în fiecare birou. Acestea asigură curățarea eficientă cu produse profesionale al fiecărui spațiu, mobilier, geamuri și materiale textile. Dacă apelați la serviciile unei firme de curățenie veți salva din timpul angajaților și veți economisi bani pe care îi puteți investi în altă parte.

(mai mult…)

Vezi mai multe

Sfaturi in amenajarea spatiilor verzi

Atunci cand porniti la amenajarea unei gradini este foarte important sa stiti cu exactitate cum doriti sa folositi spatiul verde in viitor, cat timp veti putea aloca intretinerii acestuia, care sunt liniile generale ale gradinii, stilul, care sunt elementele esentiale pe care le doriti in gradina ideala.

Pentru a obtine cel mai bun rezultat, aveti nevoie de un proiect minutios realizat, planificarea exacta a bugetului si a lucrarilor ce urmeaza sa fie executate in gradina:

(mai mult…)

Vezi mai multe